Letné hľuzovkové carpaccio kóšer 80 gr
22,32€Špecialita na báze letných hľuzovkových plátkov v oleji. Kóšer certifikované. Ideálne na krutóny a na dochutenie prvých chodov.
1-12 zobrazenie výsledkov 40
Špecialita na báze letných hľuzovkových plátkov v oleji. Kóšer certifikované. Ideálne na krutóny a na dochutenie prvých chodov.
Extra panenský olivový olej s príchuťou bielej hľuzovky. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.
Špeciality s Parmigiano Reggiano a Bianchetto hľuzovkou. Na panvici pripravte omáčku Specialità con Parmigiano e Tartufo, sceďte cestoviny, duste 1/2 minúty a pridajte parmezán na dokončenie jedla.
Black Truffle Cream obohacuje stoly o chuť a vôňu hľuzoviek. Jednoduchý, ale vzácny recept, krémový a ideálny na použitie v rôznych prípravkoch: ako omáčka na cestoviny alebo ako korenie na ryžu, ako náplň do plnených cestovín, perfektné ako nátierka na toastový chlieb.
Artičokový krém s 5 % čiernej letnej hľuzovky. Je ideálny ako korenie na krutóny a prvé jedlá.
Špeciality na báze hríbov a bielej hľuzovky. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.
Špeciality založené na Pecorino Romano DOP a cenenej čiernej hľuzovke. Je ideálny ako korenie na krutóny a prvé jedlá.
Kompaktný kečupový krém s 3 % čiernej letnej hľuzovky. Ideálne na dochucovanie mäsa, studených mís, údenín, šalátov.
Kompaktný krém na báze majonézy a čiernej letnej hľuzovky. Ideálne na dochucovanie rýb, mäkkýšov, mäsa, studenej kuchyne, vareného mäsa, šalátov.
Sladkosť s čiernou letnou hľuzovkou na báze akáciového medu. Kóšer certifikované.
Pochúťka s príchuťou čiernej letnej hľuzovky na báze akáciového medu. Ideálne ako predjedlo alebo ako druhý chod spolu s dobre vyzretým syrom Pecorino alebo Fossa. Miešané syry s hľuzovkovým medom.
Špeciality na báze horčice a čiernej letnej hľuzovky. Ideálne na dochucovanie rýb, mäkkýšov, mäsa, studenej kuchyne, vareného mäsa, šalátov.