Balzamikový ocot z Modeny IGP s hľuzovkou 100 ml
8,43€Korenie na báze balzamikového octu z Modeny s príchuťou hľuzoviek. Je ideálny ako ochucovadlo do šalátov, rizot, vajec, mäsa a syrov.
1-12 zobrazenie výsledkov 24
Korenie na báze balzamikového octu z Modeny s príchuťou hľuzoviek. Je ideálny ako ochucovadlo do šalátov, rizot, vajec, mäsa a syrov.
Špeciality na báze masla a bielej hľuzovky. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.
Korenie na báze extra panenského olivového oleja s príchuťou bielej hľuzovky (tuber magnatum pico). Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.
Korenie na báze extra panenského olivového oleja s príchuťou čiernej hľuzovky (tuber melanosporum vitt). Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.
Pesto s čiernou hľuzovkou sa zrodilo z myšlienky obohatiť naše klasické janovské pesto o jednu z najcennejších ingrediencií na zemi: čiernu hľuzovku. Jednoduchosť a elegancia, ktoré sa spojili v jedinečnej receptúre, z neho robia jemný produkt. Ideálne pre predjedlá, ale aj pre prvé jedlá, trofie, halušky a... prečo nie? S jednoduchým pyré. Hľuzovkou a pestom obohatíte aj ten najjednoduchší pokrm.
Organické janovské pesto sa pripravuje z vybraných ingrediencií prísne organických surovín a jeho zloženie bolo navrhnuté tak, aby ponúkalo dobrý produkt za veľmi atraktívnu cenu. Jeho hlavnou črtou je vyvážená chuť a krémová textúra. Senzačný produkt na použitie s cestovinami aj predjedlami.
Pesto alla Genovese sa pripravuje výlučne z talianskej bazalky (36 %). Jemná vôňa bazalky sa snúbi s výraznou notou vynikajúceho talianskeho syra: Pecorino. Týmto spôsobom sa všetky ingrediencie spoja a vytvoria recept s hustejšou konzistenciou: ideálny pre prvé jedlá aj nátierkové omáčky.
Korenie na báze pistáciového pesta s letnou hľuzovkou.
Organické červené pesto, recept, ktorý možno uchovávať pri izbovej teplote 18 mesiacov, pripravené zo surovín pochádzajúcich výlučne z ekologického poľnohospodárstva a spracované výlučne s extra panenským olivovým olejom, dužinou talianskych paradajok a sušenými paradajkami. Jednoducho výnimočný produkt, krémový a voňavý. Ideálne pre ľudí, ktorí chcú ochutnať produkty s istotou, že suroviny sú úplne získané z ekologického poľnohospodárstva.