Kaviár Huso Huso Beluga
136,80€ - 2.900,00€Kaviár zo špeciálneho Huso-Huso (Aquafarming). Odobraté z najmenej 16-ročného dospelého jesetera. Vajcia so zrnitosťou asi 3,3 až 3,5 mm ešte väčšie.
Zobrazujú sa 6 výsledky
Kaviár zo špeciálneho Huso-Huso (Aquafarming). Odobraté z najmenej 16-ročného dospelého jesetera. Vajcia so zrnitosťou asi 3,3 až 3,5 mm ešte väčšie.
Kaviár zo špeciálneho kríženca jesetera Kaluga a jesetera amurského (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii, Aquafarming). Odobraté z najmenej 12-ročného dospelého jesetera. Vajcia svetlozrnné a pevné so zrnitosťou asi 3,0 až 3,3 mm aj väčšie, farba sa mení od zlatej, sivej, hnedej, sivočiernej, sivohnedej až po zlatohnedú. Vyznačuje sa neskutočne jemnou, maslovou arómou, s dlhou dochuťou, podčiarknutou miernou a šetrnou metódou malossolského solenia. Pre mnohých znalcov v súčasnosti najlepší kaviár na svete.
Ikry Acipenser baerii sa odoberajú, keď majú viac ako 7 rokov a majú veľkosť zrna približne 2,7 až 2,8 mm. Čierne a sivé farby. Kaviár Baerii má jemne korenistú a jemne orieškovú vôňu s maslovým tónom, jeho textúra sa rozplýva v ústach a zanecháva silné chuťové vnemy, zvýraznené jemným procesom malossolského solenia.
Kaviár zo špeciálneho kríženca jesetera Kaluga a jesetera amurského (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii, Aquafarming). Odobraté z najmenej 12-ročného dospelého jesetera. Vajcia svetlozrnné a pevné so zrnitosťou asi 3,0 až 3,3 mm aj väčšie, farba sa mení od zlatej, sivej, hnedej, sivočiernej, sivohnedej až po zlatohnedú. Vyznačuje sa neskutočne jemnou, maslovou arómou, s dlhou dochuťou, podčiarknutou miernou a šetrnou metódou malossolského solenia. Pre mnohých znalcov v súčasnosti najlepší kaviár na svete.
Kaviár ruského jesetera (Acipenser gueldenstaedtii). Pochádza z zrelého jesetera 12 rokov. Vajíčka majú priemer 2,9 až 3,1 mm s hladkou a zamatovou textúrou. Bohaté a komplexné arómy, farba od šedej po hnedú, dokonca zlatožltú. Chuť je podčiarknutá jemným solením Malossolu.
Kaviár z jesetera amurského (Acipenser schrenckii), úspešne a udržateľne pestovaný na pravdepodobne najmodernejšej vodnej farme na svete v Číne. Na odstránenie kaviáru je zrelosť jesetera najmenej 12 rokov alebo viac. Polotuhá až kompaktná chlpatosť so zrnitosťou 3,1 až 3,3 mm, aj väčšia. Farebné spektrum od jasne hnedej po zlatožltú. Jeho chuť je jemná oriešková, s ovocným tónom a krémovou polevou. Jemne osolené procesom Malossol.