Kráľovský kaviár Kaluga
54,90€ - 1.790,00€
Kaviár zo špeciálneho kríženca jesetera Kaluga a jesetera amurského (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii, Aquafarming). Odobraté z najmenej 12-ročného dospelého jesetera. Vajcia svetlozrnné a pevné so zrnitosťou asi 3,0 až 3,3 mm aj väčšie, farba sa mení od zlatej, sivej, hnedej, sivočiernej, sivohnedej až po zlatohnedú. Vyznačuje sa neskutočne jemnou, maslovou arómou, s dlhou dochuťou, podčiarknutou miernou a šetrnou metódou malossolského solenia. Pre mnohých znalcov v súčasnosti najlepší kaviár na svete.
Kaviár vyrobený zo špeciálneho kríženca jesetera Kaluga a jesetera amurského (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii) sofistikovaným procesom Aquafarmingu je skutočným gastronomickým zázrakom. Tento jedinečný hybrid spája to najlepšie z oboch druhov, výsledkom čoho je výnimočný kaviár, ktorý si obľúbili znalci po celom svete.
Ikry tohto kaviáru pochádzajú z jesetera dozretého najmenej 12 rokov, čo zaručuje najvyššiu kvalitu a vznešenú chuť. Zrno vajec je čisté a pevné, s veľkosťou častíc približne 3,0 až 3,3 mm a niekedy aj väčšou, čo dodáva chuti elegancie a príjemnosti.
Farebná paleta tohto kaviáru je úžasným vizuálnym zážitkom. Farba vajec sa mení od zlatej po sivú, hnedú po sivočiernu a sivohnedú po zlatohnedú, čím sa vytvára kaleidoskop odtieňov, ktoré upútajú pozornosť a pozývajú vás ochutnať.
Vôňa tohto kaviáru je skutočnou pozvánkou na potešenie. Vzduchom sa šíri neuveriteľne jemná a maslová vôňa, ktorá predvída mimoriadnu chuť, ktorá sa chystá zahaliť podnebie. Pretrvávajúca dochuť zanecháva trvalý dojem a poskytuje nezabudnuteľný zmyslový zážitok.
Charakteristický tón tohto kaviáru dáva metóda malossolského solenia, ktorá zvýrazňuje jeho jedinečné vlastnosti bez toho, aby prekonala jeho prirodzenú chuť. Tento mierny a šetrný proces solenia umožňuje plne vyniknúť autentickým chutiam, čo dáva kaviáru dokonalú rovnováhu jemnosti a chuti.
Nie je žiadnym prekvapením, že tento kaviár je mnohými znalcami považovaný za najlepší kaviár na svete. Jeho výnimočná kvalita, rafinovaná chuť a neporovnateľný zmyslový zážitok z neho robia kulinársky poklad ako žiadny iný. Spojenie dvoch prestížnych druhov jeseterov, starostlivá starostlivosť pri výrobe a zodpovedný manažment prostredníctvom Aquafarmingu z neho robia etickú a luxusnú voľbu pre milovníkov gastronómie.
S každým sústom tohto špeciálneho kaviáru si môžete vychutnať dokonalé spojenie tradície a inovácie, v radosti z objavovania toho najlepšieho, čo príroda a ľudské remeselné umenie môže ponúknuť. Či už ho podávate pri zvláštnych príležitostiach alebo si chcete dopriať chvíle luxusu a sofistikovanosti, kaviár z tohto špeciálneho kríženca jesetera kalugského a jesetera amurského bude vždy mimoriadnym a nezabudnuteľným kulinárskym zážitkom.
Dátum spotreby: 6 mesiacov.
váha | N / A |
---|---|
Formát | 30 gr, 50 g, 100 g, 1000 XNUMX gr |
Názov značky | |
HS kód | 16043100 |
Sadzba dane | 22 |
Krajina pôvodu | Taliansko |
Devi prihlásiť sa uverejniť recenziu.
recenzia
Momentálne nie sú žiadne recenzie.