Biele hľuzovkové maslo
10,71€ - 48,09€Špeciality na báze masla a bielej hľuzovky. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.
Hľuzovkové omáčky: omáčky z čiernej hľuzovky, omáčky z bielej hľuzovky, omáčky z bielej hľuzovky. Vyrobené v Taliansku.
1-12 zobrazenie výsledkov 17
Špeciality na báze masla a bielej hľuzovky. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.
Špeciality založené na Pecorino Romano DOP a cenenej čiernej hľuzovke. Je ideálny ako korenie na krutóny a prvé jedlá.
Špeciality na báze kečupu a letnej hľuzovky. Ideálne na dochucovanie mäsa, studených mís, údenín, šalátov.
Kompaktný kečupový krém s 3 % čiernej letnej hľuzovky. Ideálne na dochucovanie mäsa, studených mís, údenín, šalátov.
Kompaktný krém na báze majonézy a čiernej letnej hľuzovky. Ideálne na dochucovanie rýb, mäkkýšov, mäsa, studenej kuchyne, vareného mäsa, šalátov.
Špeciality na báze horčice a čiernej letnej hľuzovky. Ideálne na dochucovanie rýb, mäkkýšov, mäsa, studenej kuchyne, vareného mäsa, šalátov.
Polotekutá omáčka s paradajkovou pastou na grilovanie, s čiernou letnou hľuzovkou. Vďaka svojej osobitej chuti a údenej vôni sa hodí k rôznym druhom mäsa a zeleniny.
Korenie na báze hľuzovkovej sójovej omáčky. Vynikajúce na sushi a sashimi a ako korenie do šalátov, ryže a rýb. Zvýrazňuje chuť jedál, s ktorými je sprevádzaná, a robí ich chutnými a chutnými.
Čierna omáčka s 5 % čiernej letnej hľuzovky. Je ideálny ako korenie do crostini a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a ako základ všetkých hľuzovkových jedál.
Čierna letná hľuzovka a hubová omáčka. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.
Špeciality s bielou hľuzovkou. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.
Špeciality na báze letných hľuzoviek 20%. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.