Balzamikový ocot z Modeny IGP s hľuzovkou 100 ml
8,43€Korenie na báze balzamikového octu z Modeny s príchuťou hľuzoviek. Je ideálny ako ochucovadlo do šalátov, rizot, vajec, mäsa a syrov.
1-12 zobrazenie výsledkov 40
Korenie na báze balzamikového octu z Modeny s príchuťou hľuzoviek. Je ideálny ako ochucovadlo do šalátov, rizot, vajec, mäsa a syrov.
Krájač na hľuzovky, mandolína z nehrdzavejúcej ocele. Vyrobené v Taliansku.
Prvý rezač hľuzoviek vyrobený z potravinárskeho polyetylénu schváleného HACCP, ktorý neumožňuje kontakt dreva s potravinami. Krájač na hľuzovky je možné objednať a prispôsobiť na vaše meno.
Špeciality na báze masla a bielej hľuzovky. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.
Špecialita na báze letných hľuzovkových plátkov v oleji. Kóšer certifikované. Ideálne na krutóny a na dochutenie prvých chodov.
Extra panenský olivový olej s príchuťou bielej hľuzovky. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.
Špeciality s Parmigiano Reggiano a Bianchetto hľuzovkou. Na panvici pripravte omáčku Specialità con Parmigiano e Tartufo, sceďte cestoviny, duste 1/2 minúty a pridajte parmezán na dokončenie jedla.
Špeciality na báze hríbov a bielej hľuzovky. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.
Špeciality založené na Pecorino Romano DOP a cenenej čiernej hľuzovke. Je ideálny ako korenie na krutóny a prvé jedlá.
Čipsy Durian sa vyrábajú z plodov rastliny rodu Durio, ktorá zahŕňa mnoho rôznych odrôd a medzi ktorými je najrozšírenejšia Durio zibethinus. Vďaka vysokému obsahu nutričných zásad, vitamínov a nutraceutických látok je definovaný ako kráľ ovocia.
Špeciality na báze kečupu a letnej hľuzovky. Ideálne na dochucovanie mäsa, studených mís, údenín, šalátov.
Kompaktný krém na báze majonézy a čiernej letnej hľuzovky. Ideálne na dochucovanie rýb, mäkkýšov, mäsa, studenej kuchyne, vareného mäsa, šalátov.