Bezlepkový kečup a letná hľuzovka 90 gr
8,15€Kompaktný kečupový krém s 3 % čiernej letnej hľuzovky. Ideálne na dochucovanie mäsa, studených mís, údenín, šalátov.
Omáčky: Janovské pesto, pistáciové pesto, omáčka Arrabbiata, hubový krém, omáčky na cestoviny. Vyrobené v Taliansku.
13-24 zobrazenie výsledkov 40
Kompaktný kečupový krém s 3 % čiernej letnej hľuzovky. Ideálne na dochucovanie mäsa, studených mís, údenín, šalátov.
Kompaktný krém na báze majonézy a čiernej letnej hľuzovky. Ideálne na dochucovanie rýb, mäkkýšov, mäsa, studenej kuchyne, vareného mäsa, šalátov.
Špeciality na báze horčice a čiernej letnej hľuzovky. Ideálne na dochucovanie rýb, mäkkýšov, mäsa, studenej kuchyne, vareného mäsa, šalátov.
Pesto s čiernou hľuzovkou sa zrodilo z myšlienky obohatiť naše klasické janovské pesto o jednu z najcennejších ingrediencií na zemi: čiernu hľuzovku. Jednoduchosť a elegancia, ktoré sa spojili v jedinečnej receptúre, z neho robia jemný produkt. Ideálne pre predjedlá, ale aj pre prvé jedlá, trofie, halušky a... prečo nie? S jednoduchým pyré. Hľuzovkou a pestom obohatíte aj ten najjednoduchší pokrm.
Organické janovské pesto sa pripravuje z vybraných ingrediencií prísne organických surovín a jeho zloženie bolo navrhnuté tak, aby ponúkalo dobrý produkt za veľmi atraktívnu cenu. Jeho hlavnou črtou je vyvážená chuť a krémová textúra. Senzačný produkt na použitie s cestovinami aj predjedlami.
Pesto alla Genovese sa pripravuje výlučne z talianskej bazalky (36 %). Jemná vôňa bazalky sa snúbi s výraznou notou vynikajúceho talianskeho syra: Pecorino. Týmto spôsobom sa všetky ingrediencie spoja a vytvoria recept s hustejšou konzistenciou: ideálny pre prvé jedlá aj nátierkové omáčky.
Korenie na báze pistáciového pesta s letnou hľuzovkou.
Organické červené pesto, recept, ktorý možno uchovávať pri izbovej teplote 18 mesiacov, pripravené zo surovín pochádzajúcich výlučne z ekologického poľnohospodárstva a spracované výlučne s extra panenským olivovým olejom, dužinou talianskych paradajok a sušenými paradajkami. Jednoducho výnimočný produkt, krémový a voňavý. Ideálne pre ľudí, ktorí chcú ochutnať produkty s istotou, že suroviny sú úplne získané z ekologického poľnohospodárstva.
Červené pesto sa bežne nazýva „červené pesto alla genovese“, brat klasického pesta alla genovese. Recept pripravený s talianskou bazalkou, slnečnicovým olejom a sušenými paradajkami najvyššej kvality. Použitie sušených paradajok dáva výraznú červenú farbu, vďaka čomu je toto pesto ideálne na dochucovanie cestovín, halušiek alebo na natieranie toastového chleba.