1-12 zobrazenie výsledkov 15
-
4,02€
Bruschetta Piccantina je pikantná paradajková omáčka, perfektná ako príloha k hranolčekom alebo na krutónoch počas chutného aperitívu, k bourguignonne, ku grilovanému mäsu a pri príprave hamburgerov. Na jeho prípravu používame len taliansku dužinu z paradajok a suroviny najvyššej kvality. Po kvapke chilli papričky je sladká a chutná.
-
11,76€
„Gusto“ pistáciová a cesnaková paštéta.
-
11,34€
Sicílske pistáciové pesto „Gusto“.
-
9,60€
Pistáciové pesto a hríby „Gusto“.
-
4,56€
Pesto s čiernou hľuzovkou sa zrodilo z myšlienky obohatiť naše klasické janovské pesto o jednu z najcennejších ingrediencií na zemi: čiernu hľuzovku. Jednoduchosť a elegancia, ktoré sa spojili v jedinečnej receptúre, z neho robia jemný produkt. Ideálne pre predjedlá, ale aj pre prvé jedlá, trofie, halušky a... prečo nie? S jednoduchým pyré. Hľuzovkou a pestom obohatíte aj ten najjednoduchší pokrm.
-
4,95€
Organické janovské pesto sa pripravuje z vybraných ingrediencií prísne organických surovín a jeho zloženie bolo navrhnuté tak, aby ponúkalo dobrý produkt za veľmi atraktívnu cenu. Jeho hlavnou črtou je vyvážená chuť a krémová textúra. Senzačný produkt na použitie s cestovinami aj predjedlami.
-
3,45€
Pesto alla Genovese sa pripravuje výlučne z talianskej bazalky (36 %). Jemná vôňa bazalky sa snúbi s výraznou notou vynikajúceho talianskeho syra: Pecorino. Týmto spôsobom sa všetky ingrediencie spoja a vytvoria recept s hustejšou konzistenciou: ideálny pre prvé jedlá aj nátierkové omáčky.
-
10,20€
Korenie na báze pistáciového pesta s letnou hľuzovkou.
-
4,95€
Organické červené pesto, recept, ktorý možno uchovávať pri izbovej teplote 18 mesiacov, pripravené zo surovín pochádzajúcich výlučne z ekologického poľnohospodárstva a spracované výlučne s extra panenským olivovým olejom, dužinou talianskych paradajok a sušenými paradajkami. Jednoducho výnimočný produkt, krémový a voňavý. Ideálne pre ľudí, ktorí chcú ochutnať produkty s istotou, že suroviny sú úplne získané z ekologického poľnohospodárstva.
-
3,45€
Červené pesto sa bežne nazýva „červené pesto alla genovese“, brat klasického pesta alla genovese. Recept pripravený s talianskou bazalkou, slnečnicovým olejom a sušenými paradajkami najvyššej kvality. Použitie sušených paradajok dáva výraznú červenú farbu, vďaka čomu je toto pesto ideálne na dochucovanie cestovín, halušiek alebo na natieranie toastového chleba.
-
4,44€
Toto vegánske tofu pesto je skvelou alternatívou k tradičnému janovskému bazalkovému pestu. Ľahší a zdravší výsledok bez kompromisov v chuti. Bezlepková a bezlaktózová omáčka je ideálna nielen pre vegánov, ale aj pre ľudí s intoleranciou na laktózu. Anima Veg nahradila syr tofu, aby sa dosiahol čistý vegánsky výsledok bez obetovania chuti a krémovosti. Dôrazne sa odporúča pre vegánov aj nevegánov!
-
3,87€
Ragù alla Bolognese je tradičná korenina emilijskej kuchyne, pripravená z talianskej paradajkovej dužiny a hovädzieho mäsa. Každá rodina uchováva recept, ktorý sa odovzdáva z generácie na generáciu, a to isté platí pre náš recept na bolonskú omáčku. A týmto spôsobom sa chceme dostať na talianske stoly s ručne vyrobeným výrobkom, ktorý je výsledkom použitia tých najlepších surovín. Ideálne so všetkými druhmi cestovín.