Balzamikový ocot z Modeny IGP s hľuzovkou 100 ml
8,43€Korenie na báze balzamikového octu z Modeny s príchuťou hľuzoviek. Je ideálny ako ochucovadlo do šalátov, rizot, vajec, mäsa a syrov.
1-12 zobrazenie výsledkov 47
Korenie na báze balzamikového octu z Modeny s príchuťou hľuzoviek. Je ideálny ako ochucovadlo do šalátov, rizot, vajec, mäsa a syrov.
Bruschetta Piccantina je pikantná paradajková omáčka, perfektná ako príloha k hranolčekom alebo na krutónoch počas chutného aperitívu, k bourguignonne, ku grilovanému mäsu a pri príprave hamburgerov. Na jeho prípravu používame len taliansku dužinu z paradajok a suroviny najvyššej kvality. Po kvapke chilli papričky je sladká a chutná.
Špeciality na báze masla a bielej hľuzovky. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.
Špecialita na báze letných hľuzovkových plátkov v oleji. Kóšer certifikované. Ideálne na krutóny a na dochutenie prvých chodov.
Extra panenský olivový olej s príchuťou bielej hľuzovky. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.
Červená cibuľa konfitovaná balzamikovým octom z Modeny CHZO je osobitný džem, ktorý sa vyznačuje sladkokyslými tónmi a intenzívnou purpurovo-hnedou farbou. Táto omáčka je ideálna so syrom, preslávi chuť bez toho, aby prehlušila chuť, alebo v kombinácii s rôznymi druhmi mäsa. Tip: skúste to s "Lardo di Colonnata" alebo so špeciálnou "Prosciutto crudo di Parma". Je to rarita s jedinečnou chuťou, potešením slúžiť pri stole.
Krém s hľuzovkovým krémom a Bianchetto je perfektnou zmesou parmezánu a hľuzovky. Vynikajúca chuť najdôležitejších syrov, obohatená o vôňu hľuzoviek. Vysoko kvalitná ingrediencia talianskej kuchyne. Jednoduchý, ale vzácny recept, krémový a ideálny na použitie v rôznych prípravkoch: omáčka na cestoviny alebo korenie na ryžu, náplň do plnených cestovín, ideálne na natieranie toastového chleba. Šikovný a elegantný dotyk na vašom stole!
Hubový krém Porcini a šampiňóny je krémová omáčka s chutnou konzistenciou, pripravená z viac ako 50 % húb rozdelených medzi Porcini a šampiňóny. Ide o dokonalú vegetariánsku omáčku, pripravovanú z tých najlepších surovín a možno ju použiť na rizotá, s čerstvými cestovinami, natierať na chlieb alebo ako základ plnky. Môže sa použiť čistý alebo zriedený so smotanou alebo mliekom.
Špeciality s Parmigiano Reggiano a Bianchetto hľuzovkou. Na panvici pripravte omáčku Specialità con Parmigiano e Tartufo, sceďte cestoviny, duste 1/2 minúty a pridajte parmezán na dokončenie jedla.
Black Truffle Cream obohacuje stoly o chuť a vôňu hľuzoviek. Jednoduchý, ale vzácny recept, krémový a ideálny na použitie v rôznych prípravkoch: ako omáčka na cestoviny alebo ako korenie na ryžu, ako náplň do plnených cestovín, perfektné ako nátierka na toastový chlieb.
Artičokový krém s 5 % čiernej letnej hľuzovky. Je ideálny ako korenie na krutóny a prvé jedlá.
Špeciality na báze hríbov a bielej hľuzovky. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.