Biele hľuzovkové maslo
10,71€ - 48,09€Špeciality na báze masla a bielej hľuzovky. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.
Zobrazujú sa 7 výsledky
Špeciality na báze masla a bielej hľuzovky. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.
Extra panenský olivový olej s príchuťou bielej hľuzovky. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.
Špeciality na báze hríbov a bielej hľuzovky. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.
Korenie na báze extra panenského olivového oleja s príchuťou bielej hľuzovky (tuber magnatum pico). Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami. Naše jemné extra panenské olivové oleje sú kulinárskym pôžitkom. Tieto oleje s maslovou a hladkou textúrou a prekypujúcou chuťou potešia náročných gurmánov a začínajúcich kuchárov. Náš biely hľuzovkový olej, ktorý je vynikajúco vyrobený v malých sériách remeselníkmi, ktorí namáčajú jemné hľuzovky do extra panenského olivového oleja, je redší ako naša čierna hľuzovka.
Korenie s príchuťou bielej hľuzovky na báze extra panenského olivového oleja. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.
Korenie s príchuťou bielej hľuzovky na báze extra panenského olivového oleja. Kóšer certifikované. Olej na ochutenie prvých chodov, druhých chodov, príloh, krutónov a iných podobných produktov.
Špeciality s bielou hľuzovkou. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.