Letné hľuzovkové carpaccio kóšer 80 gr
22,32€Špecialita na báze letných hľuzovkových plátkov v oleji. Kóšer certifikované. Ideálne na krutóny a na dochutenie prvých chodov.
Zobrazujú sa 12 výsledky
Špecialita na báze letných hľuzovkových plátkov v oleji. Kóšer certifikované. Ideálne na krutóny a na dochutenie prvých chodov.
Black Truffle Cream obohacuje stoly o chuť a vôňu hľuzoviek. Jednoduchý, ale vzácny recept, krémový a ideálny na použitie v rôznych prípravkoch: ako omáčka na cestoviny alebo ako korenie na ryžu, ako náplň do plnených cestovín, perfektné ako nátierka na toastový chlieb.
Špeciality na báze kečupu a letnej hľuzovky. Ideálne na dochucovanie mäsa, studených mís, údenín, šalátov.
Špeciality na báze horčice a čiernej letnej hľuzovky. Ideálne na dochucovanie rýb, mäkkýšov, mäsa, studenej kuchyne, vareného mäsa, šalátov.
Korenie na báze extra panenského olivového oleja s príchuťou čiernej hľuzovky (tuber melanosporum vitt). Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami. Naše jemné extra panenské olivové oleje sú kulinárskym pôžitkom. Tieto oleje s maslovou a hladkou textúrou a prekypujúcou chuťou potešia náročných gurmánov a začínajúcich kuchárov. Náš olej z čiernej hľuzovky, ktorý je vynikajúco vyrobený v malých dávkach remeselníkmi, ktorí namáčajú jemné hľuzovky do extra panenského olivového oleja, je silnejší ako naša biela hľuzovka.
Korenie s príchuťou čiernej hľuzovky na báze extra panenského olivového oleja. Je ideálny ako korenie do krutónov a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a v každom prípade ako základ všetkých jedál s hľuzovkami.
Čierna omáčka s 5 % čiernej letnej hľuzovky. Je ideálny ako korenie do crostini a náplní do predjedál, prvého a druhého jedla, omelety a ako základ všetkých hľuzovkových jedál.
Omáčka z čiernej hľuzovky je červená omáčka vyrobená z paradajkovej dužiny v kombinácii s chuťou čiernej hľuzovky. Voňavá omáčka, ktorá elegantne oblečie každú prípravu.
Omáčka Arrabbiata je jedným z najznámejších a najobľúbenejších receptov rímskej kuchyne. Málo jednoduchých ingrediencií do korenia oceňovaného po celom svete. Túto omáčku pripravujeme len z talianskej paradajkovej dužiny, extra panenského olivového oleja a štipky chilli papričky. Tanier penne s našou omáčkou Arrabbiata je ideálny pre všetky udalosti: nečakaných hostí, polnočné cestoviny alebo obedový balíček pri mori.
Suché vaječné cestoviny s čiernou hľuzovkou. Ručne vyrábané remeselné cestoviny od Antico Pastaio z Abbruzza.
Vaječné cestoviny s hľuzovkou Bianchetto. Použité vajcia pochádzajú od sliepok z voľného výbehu kŕmených výlučne NON-GMO obilninami. Vybraná tvrdá pšenica je NON-GMO, pestuje sa, skladuje a dozrieva výlučne v regióne Marche. Certifikované organické, aby sa zachoval vysoký gluténový a granulometrický index, aby sa zabránilo lepkavosti a zaručila sa textúra a pevnosť cestovín počas varenia.
Korenie na báze extra panenského olivového oleja a balzamikového octu z Modeny IGP. Je ideálny ako ochucovadlo do šalátov, rizot, vajec, mäsa a syrov.