Vaječné tagliolini s hľuzovkou Bianchetto 250 gr

11,70

Vaječné cestoviny s hľuzovkou Bianchetto. Použité vajcia pochádzajú od sliepok z voľného výbehu kŕmených výlučne NON-GMO obilninami. Vybraná tvrdá pšenica je NON-GMO, pestuje sa, skladuje a dozrieva výlučne v regióne Marche. Certifikované organické, aby sa zachoval vysoký gluténový a granulometrický index, aby sa zabránilo lepkavosti a zaručila sa textúra a pevnosť cestovín počas varenia.

vypredané

ZABEZPEČENÉ PLATBY
  • Stripe
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • Objavte kartu
  • PayPal
  • platiť Apple

Naše exkluzívne Egg Tagliolini s Bianchetto Hľuzovkou sú autentickým kulinárskym pôžitkom s kombináciou vysoko kvalitných ingrediencií, ktoré sa harmonicky miešajú a vytvárajú lahodné a rafinované jedlo.

Základ týchto tagliolini tvorí krupica z tvrdej pšenice talianskeho pôvodu, ktorá zaručuje dokonalú konzistenciu a autentickú chuť. Čerstvé vajcia, ktoré tvoria 33,4 % cesta, dodávajú tagliolini jedinečnú bohatosť a konzistenciu, vďaka čomu je každé sústo pre jazýčky pôžitkom.

Ale práve hľuzovka Bianchetto (Tuber borchii Vitt.) je skutočnou hviezdou tohto kulinárskeho výtvoru. Hľuzovka Bianchetto so svojou jemnou arómou a jemnou chuťou dodáva tagliolini nádych elegancie a rafinovanosti. Prítomnosť 40% hľuzovky Bianchetto v hotovom produkte zaručuje autentický chuťový zážitok, ktorý vyčnieva z davu.

Kombináciu ingrediencií dotvára voda a soľ, ktoré synergicky pôsobia na vyváženie chutí a vytvárajú dokonalú harmóniu chutí. Okrem toho bola pridaná aróma, ktorá ešte viac zvýrazňuje hĺbku chutí a dodáva príjemnú vôňu, ktorá sa šíri hneď po otvorení balenia.

Príprava týchto vaječných tagliolini s Bianchetto Hľuzovkou je veľmi jednoduchá. Stačí ich uvariť vo vriacej vode len 2 minúty a budú pripravené na ochutnanie. Môžete ich podávať s jednoduchým maslom a šalviou na zvýraznenie chuti hľuzovky alebo s ľahkým krémom na báze krému pre krémovú a neodolateľnú konzistenciu.

Či už pripravujete špeciálne jedlo pre seba alebo svojich hostí, Tagliolini z bielych hľuzoviek sú dokonalou voľbou, ktorá pozdvihne kulinársky zážitok na vyššiu úroveň. Vychutnajte si nezameniteľnú vôňu a jedinečnú chuť týchto tagliolini a nechajte sa preniesť na gastronomickú cestu autentického potešenia.

Zloženie: krupica z tvrdej pšenice (pôvod pšenice: Taliansko), čerstvé vajcia (33,4 %), biela hľuzovka (Tuber borchii Vitt.) 40 % (0,6 % hotový výrobok), voda, soľ, aróma.

Spôsob konzervácie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.

Dátum spotreby: 24 mesiacov.

Spôsob použitia: Čas varenia: 2 minúty.

Alergény: Môže obsahovať stopy sóje.

Nutričné ​​hodnoty na 100 g: Energia kJ 1560 kcal 368 Tuky 3,3 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 1,1 g) Sacharidy 68,5 g (z toho cukry 1,8 g) Vláknina 3,3 g Bielkoviny 14,4 g Soľ 0,2 g

váha 0,250 kg
Názov značky

Krajina pôvodu

Taliansko

Sadzba dane

4

recenzia

Momentálne nie sú žiadne recenzie.

Buďte prvý, kto ohodnotí “Vaječné tagliolini s Bianchetto hľuzovkou 250 gr”